Νυφικά Φορέματα

Η μέρα  του γάμου είναι για την καθεμία μας μοναδική και ιδιαίτερη! Στη σκέψη αυτή βασίζεται το concept του ατελιέ της Ελένης Μιχοπούλου, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της υψηλής ραπτικής από το 2004. Η πολυετής πείρα της σχεδιάστριας και η συνεχής ανανέωση του ατελιέ σύμφωνα με τις παγκόσμιες νέες τάσεις της μόδας μας προσφέρει μια οικονομική λύση με υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα. Όλα τα νυφικά ράβονται δια χειρός της Ελένης Μιχοπούλου και βασίζονται στις δικές μας ιδέες και στις δικές της προτάσεις που διαμορφώνονται ανάλογα με το στυλ, το σωματότυπο και την προσωπικότητα της καθεμίας από εμάς. Η δημιουργικότητα, η φαντασία και ο σεβασμός της σχεδιάστριας σε εμάς, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία της, την ποικιλία των σχεδίων και την υψηλή ποιότητα υφασμάτων, συνιστούν τα βασικά ‘’συστατικά’’ για τη δημιουργία του Ονειρεμένου Νυφικού Φορέματος κάθε μέλλουσας νύφης!

Φορέματα Γάμου 

Στο ατελιέ δημιουργείται συνήθως μια παρεϊστικη και ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα καθώς εκεί έχει τη δυνατότητα να ράψει το ξεχωριστό της φόρεμα ή να διαλέξει από τη μεγάλη γκάμα prêt-à-porter δημιουργιών η κουμπάρα, τα παρανυφάκια και τα μέλη της οικογένειας ή οι φίλες.

Βραδινά Φορέματα 

Το ατελιέ, συμβουλευόμενο πάντα τους μεγαλύτερους οίκους μόδας, αναλαμβάνει βραδινά φορέματα ιδιαιτέρων περιστάσεων.

Βαπτιστικά Ρούχα 

Με την ίδια αγάπη και προσοχή η Ελένη Μιχοπούλου αντιμετωπίζει και τα νεαρά μέλη της οικογένειας και δημιουργεί χειροποίητα, παραμυθένια βαπτιστικά ρούχα. Μοναδικά, όσο μοναδικό είναι και το μωρό μας!